Ökoházak Cégcsoport

Cégcsoportunk 1999 óta vesz részt a Középső-Ferencváros rehabilitációjában, de már számos alkalommal tettük le névjegyünket a lakóingatlan fejlesztések piacán Budapest belső kerületeiben éppúgy, mint vidéki városokban például Miskolcon vagy Tiszaújvárosban. Ma már számos budapesti kerületben megtalálhatóak társasházaink „green home” elnevezés alatt.

2008-ban az országban elsőként kezdtünk geotermikus energia-ellátású Öko Társasházak építésébe és kivitelezésbe. Ekkor még ezt az alternatív fűtési módot kevesen ismerték Magyarországon. Az idő minket igazolt, a vásárlók megismerték és megszerették a geotermikus rendszer adta előnyöket, ez inspirált minket arra, hogy a továbbiakban is élen járjunk az alternatív energiafelhasználású társasházak építésében, ezáltal hozzájárulva egy élhető környezet kialakításához a jövő generáció számára is. Ma már gyakorlatilag csak alternatív energiahasznosítással rendelkező társasházakat építünk.

A Budapesti projektjeinknek leginkább a IX. kerület adott otthont, itt tevékenykedünk a kezdetek óta, itt található az irodánk is, az általunk épített Márton u. 12. sz. alatti Öko Házunkban. A Középső-Ferencváros rehabilitációjában való kiemelkedő részvételért 2014-ben Ferencváros Önkormányzata Pro Urbe kitüntetéssel jutalmazta cégünket.

A Beruházó cég családi vállalkozásként indult, ezt a jellegét az egyre növekvő projekt szám ellenére mai napig megtartotta, így a vásárlók teljes körű ügyintézést kapnak egy irodán belül.

Végig kísérjük Önöket a megfelelő lakás kiválasztásától a belső kialakításon át a birtokbavételig, és még tovább. Ma már az általunk épített házainkban a lakások 30 %-át visszatérő vevőink vásárolják, ez számunkra a legjobb referencia, hogy sikerül házról-házra maradandó értéket közvetítenünk. Az elmúlt 22 évben 26 társasházat és több, mint 1000 lakást építettünk és adtunk át a tulajdonosok számára. Jelenleg is számos projektünk van előkészületben, vagy már épül Ferencvárosban, Terézvárosban és a Ferdinánd negyedben.