A Koncepció

Komplexitás

A szándéktól a megvalósulásig számos fázison át vezet az út, és több szakma összehangolt együttműködésére van szükség, hogy egy projekt olyan formát öltsön ami mind a beruházói, mind a kivitelezői és végül de nem utolsó sorban a vevői oldal számára elégedettségre adjon okot. Átlátni a folyamatot és a különböző szakmák szempontjait energiát és képességet kíván. Beruházóként arra törekszünk, hogy tevékenységünk kiterjedjen a projekttel kapcsolatos a fázisok mindegyikére, így a tervezési programtól, az engedélyeztetési, értékesítési folyamaton át, a jogi procedúráig.

Energetika, fenntarthatóság

Hiteles építtető csak az lehet, amely képes reagálni a kor kihívásira. A XXI. század talán legnagyobb ilyen jellegű kihívása az energia- és környezettudatosság, a fenntarthatóság. Bár a témában az interneten ma már bárki gyorsan szerezhet ismereteket, azokat helyesen alkalmazni, a teljes építészeti feladatba illeszteni szakmai felkészültséget kíván. Cégünk képes arra, hogy energetikai és a fenntarthatósági kérdésekre racionális és igényes válaszokat adjon, mind műszakilag mind pedig építészetileg.

Érték teremtés

Célunk egy olyan társasház építtetése, mely változatos lakásalaprajzaival reflektál a lokációból adódó beruházói igényekre, ugyanakkor szem előtt tartva azon családok szempontjait is, akik a belvárossal járó előnyöket szeretnék élvezni. A lakásmix kialakításán túl elsődleges szempont továbbá a magas műszaki színvonalon történő kivitelezés, az értékállóság megőrzése érdekében