Miért Öko-ház?

Talán már Önben is felmerült a kérdés, hogy mitől Öko az Öko Ház? Milyen előnyökkel jár egy geotermikus rendszerű társasházban lakni a 13. kerületben? Milyen költségekkel számolhat a tulajdonos?

Mindannyian igyekszünk olyan környezetben felnevelni gyermekeinket, amelyek biztonságosan és egészségesek. Manapság az allergia már népbetegség, sokan szenvednek tőle, főleg a városokban. A geotermikus lakásban élőknek viszont nem kell ettől tartania, a rendszer kiküszöböli a lakáson belüli porhoz köthető allergéneket. Ehhez járul hozzá, hogy a 13. kerület bár belváros közeli, mégis csendesebb és tisztább, mint a belvárosi lakóövezetek. A közelben található nem egy park, ahova gyalog bármikor pár perc alatt eljuthat és élvezheti a nyugalmat. Természetesen innen a munkába járás is könnyen, gyorsan megoldható a kiváló tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően.

Az új építésű társasházaink geotermikus rendszerűek, melyek teljes mértékben környezet- és egészségkímélők. A föld hőjének felhasználásával az általunk kínált lakásoknak nem csak a fűtése, hanem a hűtése is 21. századi módon megoldott.